Image

O nama

Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić

Biograd na Moru

O vrtiću

Imamo tim smo koji osluškuje potrebe djece, stalno nadopunjuje, izgrađuje, mijenja okruženje u kojem borave, kako bi im omogućili optimalan razvoj na svim područjima.

Biramo stvaranje ozračja povjerenja među svim sudionicima: Osnivača, tehničkog osoblja, odgojitelja, te stručno razvojne službe. Kroz to je prepoznatljiva kultura našeg vrtića koji je živi organizam u kojem se neprestano identificiraju različiti problemi , istražuju, rješavaju, implementiraju u praksu i to je proces koji traje, ne završava.

Mi svakodnevno propitujemo svoju praksu, jer nam je to putokaz kako bi kroz dječje aktivnosti shvatili koliko i na koji način su djeca spremna na suradnju, učenje, razvijanje svojih sposobnosti za daljnji život.

Image
Image

Biograd na Moru

Vizija i misija

Naša vizija
Naša vizija

Vrtić sretne djece koja kroz igru razvijaju svoje potencijale i sposobnosti.

Image
Image
Naša misija
Naša misija

Poštivanjem dječjih prava i individualnih potreba, uvažavanjem roditelja kao partnera, te njegovanjem tradicije uz kompetentne odgojitelje i njihovo kontinuirano usavršavanje, u kreativnom okruženju za rast i razvoj svakog djeteta, omogućiti slobodu izbora uz poticanje odgovornosti.

Biograd na Moru

Lenta vremena

1975

Dječji vrtić u Biogradu na Moru započeo je s radom 1975. godine pod nazivom: Predškolska radna organizacija Miro i Rudolf Jelenković.

1975

1994

Osnivanjem mreža općina, iz sastava vrtića Biograd izdvojili su se područni objekti:

  • odjeljenje Sv. Filip i jakov (dvije skupine)
  • odjeljenje Pakoštane (jedna skupina)

2004

Dječji vrtić " Biograd " dogradnjom dobiva tri dodatne skupine za primarni program od kojih su dvije jasličke skupine, kao i zbornicu i ured za stručnu službu. Matični objekt dječjeg vrtića tada broji 5 skupina u primarnom 10. satnom programu.

2004

2010

Počinje s radom područni objekt sa dvije skupine za primarni program u ulici Paška 1. Biograd na Moru.

2017

Prenamjenom prostora u matičnom objektu Dječjeg vrtića „Biograd“ Biograd na Moru, otvorena je posebna skupina za djecu s teškoćama iz spektra autizma u sklopu primarnog programa kao doprinos poticanju inkluzije i stvaranju uvjeta za stručnu i vršnjačku podršku djeci s teškoćama. Program vode edukacijski rehabilitator i odgojitelj

2017

2018

U sastavu vrtića Biograd je i objekt Adria ( objekt u najmu), A. Šenoe 42. Biograd na Moru, sa jednom odgojnom skupinom u primarnom programu.

2019

Otvara se jedna mješovita skupina u primarnom programu unutar matičnog objekta

2019

2022

Dječji vrtić „Biograd“ odlukom Osnivača mijenja naziv u Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić, Biograd na Moru

Pratite nas na društvenim mrežama

Telefon:
023/383-305

Image

Telefon:
023/383-305