Novosti

Obavijest za roditelje

Poštovani roditelji,

zbog pripreme za pedagošku godinu 2024./2025. kroz individualne sastanke s Vama, upoznavanje djece s odgojiteljima i prostorom u kojem će boraviti, te opremanje prostorija dnevnog boravka didaktičkim materijalima i ostalim potrebnim sadržajima, od dana 26. do 30. kolovoza 2024. godine, djeca neće moći pohađati Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić, Biograd na Moru.

Cijena vrtića će se umanjiti za navedeni period.

Zahtjev za oslobađanje od plaćanja vrtića u ljetnom periodu - lipanj. 2024

PRIOPĆENJE POVODOM NAJAVLJENOG ŠTRAJKA

Poštovani roditelji,

Unatoč najavljenom štrajku koji započinje 13. svibnja 2024. godine u 7,00 sati, Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić, Biograd na Moru neće zatvoriti svoja vrata!

Naprotiv, matični vrtić i oba područna vrtića biti će otvoreni za svu djecu, osim kratkog poslijepodnevnog programa predškole (koji je ionako ispunio svoju zakonsku satnicu) te će roditelji biti pravovremeno obaviješteni o nastavku programa.

Naš Vrtić ima dovoljno djelatnika koji ne sudjeluju u štrajku zbog čega će sva djeca za vrijeme štrajka dobiti svu potrebnu skrb i brigu, prehranu i higijenu. U skoro svim skupinama odgojitelji koji ne sudjeluju u štrajku moći će se preraspodijeliti na način da se odgojno obrazovni rad provodi kao i dosad, dok će se u onim skupinama u kojima su odgojitelji u štrajku osigurat čuvanje i skrb djece bez provođenja odgojno - obrazovnog rada, te za to molimo roditelje za razumijevanje.

Još jedanput naglašavamo kako su nam djeca na prvom mjestu te smo poduzeli sve potrebne mjere kako štrajk ne bi išao na njihovu štetu.

Hvala na razumijevanju!

Uprava Vrtića

OBAVIJEST O POČETKU UPISA KROZ SUSTAV E-GRAĐANI 2024./2025.

UpisiObjavljeni su rezultati upisa za 2024/2025. godinu koje možete preuzeti na poveznici.

SKUPNO RJEŠENJE O UPISU DJECE U DJEČJI VRTIĆ IVANA BRLIĆ MAŽURANIĆ, BIOGRAD NA MORU ZA PEDAGOŠKU GODINU 2024./2025.


Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić, Biograd na Moru provesti će elektroničke upise preko web aplikacije koja se nalazi u sustavu e-Građani (državni portal, poveznica https://gov.hr ).

U sustavu e-Građani dostupna je aplikacija Upisi u dječje vrtiće, poveznica https://e-upisi.hr preko koje će u upisnom roku od 09. svibnja do 17. svibnja 2024. do 12.00 sati roditelji/skrbnici moći prijaviti dijete na upis.

Prijave za upis u kraći popodnevni obvezni Program predškole provoditi će se naknadno i roditelji će biti pravovremeno obaviješteni.

Program predškole obvezan je za svu djecu u godini dana prije polaska u osnovnu školu sukladno članku 23.a Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narodne novine, broj 10/97, 107/07, 94/13, 98/19 i 57/22). Školski obveznici u 2024. /2025. su djeca rođena do 31. ožujka 2019. godine.

Preduvjeti korištenja web aplikacije Upisi u dječje vrtiće su:

  • pristup internetu,
  • posjedovanje vjerodajnice za prijavu u sustav e-Građani.

Prijava u sustav e-Građani za upis u vrtić moguća je korištenjem bilo koje od 27 različitih vjerodajnica (https://gov.hr/hr/lista-prihvacenih-vjerodajnica/1792).

Za ispunjavanje zahtjeva za upis dovoljna je vjerodajnica značajne ili visoke razine sigurnosti.

Za roditelje koji nemaju pristup računalu, omogućeno je računalo u vrtiću u pedagoškom kabinetu kojeg mogu samostalno koristiti od 09.00h do 12.00h svaki radni dan.

U slučaju poteškoća s korištenjem sustava za e-upise slobodni ste kontaktirati korisničku podršku na broj +385 1 6661 555 ili +385 1 6661 500 te putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Ova obavijest oglašena je na web stranici vrtića (www.dv-biograd.hr), oglasnoj ploči matičnog vrtića, oglasnoj ploči objekata u Zlarinskoj 10 i hotel Adria, te u lokalnim medijima.

Za upis djeteta u Vrtić, Korisnik usluge predaje (učitava datoteke u sustav e-upisi) :

Obveznu dokumentaciju:

  1. Popunjeni zahtjev za upis djeteta u Vrtić (e-Građani)
  2. Rodni list i domovnica djeteta (e-Građani)
  3. Potvrda o prebivalištu djeteta i roditelja (e-Građani)
  4. Potvrda o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u dječji vrtić (ne starija od 1 mjeseca, pdf)
  5. Preslika iskaznice imunizacije (pdf)
  6. Rodni listovi ostale djece u obitelji (e-Građani)
  7. Elektronički zapis o radno pravnom statusu Korisnika usluga (oba roditelja; e-Građani)

POZIV ZA PREMJEŠTAJ DJETETA U DRUGI OBJEKT

Roditelji čije je dijete upisano u Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić, Biograd na Moru  u objekt koji im ne odgovara po adresi stanovanja, mogu poslati molbu za premještaj u drugi objekt do 30. travnja 2024. godine.

Premještaj se odnosi na polazak u drugi objekt od 01. rujna 2024.

Molba za premještaj šalje se na e-mail adresu tajnice vrtića: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

150 Godina Bajkovitosti: Dječji Vrtić Ivana Brlić Mažuranić uzvraća počast kroz likovnu izložbu

Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić, Biograd na Moru sudjeluje u obilježavanju 150-te obljetnice rođenja naše poznate spisateljice čije ime nosi.  Zajedno sa istoimenim vrtićima grada Zagreba i Slavonskog Broda organizirana je izložba likovnog stvaralaštva djece pod nazivom „ U SVIJETU BAJKI IVANE BRLIĆ MAŽURANIĆ“. Otvorenje izložbe je 09. travnja 2024. godine u 11:00 h u Dječjem vrtiću Ivana Brlić Mažuranić, Cerska 22, Zagreb  i Narodnom sveučilištu Dubrava, Cerska 1. Trajanje izložbe je od 09.  do 16. travnja 2024. godine. Uz organizatore na izložbi sudjeluje još petnaest vrtića iz naše zemlje. Svi ste dobrodošli.

Skup: Ravnatelj čini razliku - Neuroznanost u predškolskoj ustanovi

Agencija za odgoj i obrazovanje je 07. i 08. ožujka 2024. godine u Zadru organizirala skup pod nazivom na temu Ravnatelj čini razliku – primjena neuroznanosti u predškolskoj ustanovi.

To je bila prilika da ravnatelji čuju ili se aktivno uključe u rad skupa. Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić njeguje i radi na podizanju kvalitete, pa je u tom smislu kroz radionicu koju je održala ravnateljica zajedno sa prof. dr. sc. Renatom Čepić na temu kako ravnatelji mogu poboljšati organizacijski razvoj i profesionalno učenje omogućila sudionicima razmotriti prakse koje doprinose učinkovitom profesionalnom organizacijskom učenju i ulozi vodstva, te ponudila opis profesionalne zajednice učenja i njihovih karakteristika kao i preporuku za ravnatelje vrtića.

Škrapić Tkon 03.03.2024.

Djeca dječjeg vrtića Ivana Brlić Mažuranić, Biograd na Moru, bila su dio desetgodišnje (jubilarne) priče Škrapića koji se održao u Tkonu na otoku Pašmanu. Prošetali su do Franjevačkog samostana na Čokovcu, pogledali kazališnu predstavu, družili se s vršnjacima iz ostalih vrtića te sretni zajedno sa svojim odgojiteljicama, trajektom vratili u Biograd.

Zahvala za donaciju

crvena luka

Zahvala za donaciju

zahvala

Pratite nas na društvenim mrežama

Telefon:
023/383-305

Image

Telefon:
023/383-305