Novosti

POZIV ZA PREMJEŠTAJ DJETETA U DRUGI OBJEKT

Roditelji čije je dijete upisano u Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić, Biograd na Moru  u objekt koji im ne odgovara po adresi stanovanja, mogu poslati molbu za premještaj u drugi objekt do 30. travnja 2024. godine.

Premještaj se odnosi na polazak u drugi objekt od 01. rujna 2024.

Molba za premještaj šalje se na e-mail adresu tajnice vrtića: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

150 Godina Bajkovitosti: Dječji Vrtić Ivana Brlić Mažuranić uzvraća počast kroz likovnu izložbu

Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić, Biograd na Moru sudjeluje u obilježavanju 150-te obljetnice rođenja naše poznate spisateljice čije ime nosi.  Zajedno sa istoimenim vrtićima grada Zagreba i Slavonskog Broda organizirana je izložba likovnog stvaralaštva djece pod nazivom „ U SVIJETU BAJKI IVANE BRLIĆ MAŽURANIĆ“. Otvorenje izložbe je 09. travnja 2024. godine u 11:00 h u Dječjem vrtiću Ivana Brlić Mažuranić, Cerska 22, Zagreb  i Narodnom sveučilištu Dubrava, Cerska 1. Trajanje izložbe je od 09.  do 16. travnja 2024. godine. Uz organizatore na izložbi sudjeluje još petnaest vrtića iz naše zemlje. Svi ste dobrodošli.

Skup: Ravnatelj čini razliku - Neuroznanost u predškolskoj ustanovi

Agencija za odgoj i obrazovanje je 07. i 08. ožujka 2024. godine u Zadru organizirala skup pod nazivom na temu Ravnatelj čini razliku – primjena neuroznanosti u predškolskoj ustanovi.

To je bila prilika da ravnatelji čuju ili se aktivno uključe u rad skupa. Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić njeguje i radi na podizanju kvalitete, pa je u tom smislu kroz radionicu koju je održala ravnateljica zajedno sa prof. dr. sc. Renatom Čepić na temu kako ravnatelji mogu poboljšati organizacijski razvoj i profesionalno učenje omogućila sudionicima razmotriti prakse koje doprinose učinkovitom profesionalnom organizacijskom učenju i ulozi vodstva, te ponudila opis profesionalne zajednice učenja i njihovih karakteristika kao i preporuku za ravnatelje vrtića.

Škrapić Tkon 03.03.2024.

Djeca dječjeg vrtića Ivana Brlić Mažuranić, Biograd na Moru, bila su dio desetgodišnje (jubilarne) priče Škrapića koji se održao u Tkonu na otoku Pašmanu. Prošetali su do Franjevačkog samostana na Čokovcu, pogledali kazališnu predstavu, družili se s vršnjacima iz ostalih vrtića te sretni zajedno sa svojim odgojiteljicama, trajektom vratili u Biograd.

Zahvala za donaciju

crvena luka

Zahvala za donaciju

zahvala

Sveta Luca je posjetila naš vrtić

Sveta Luca je bila jako sretna što je mogla posjetiti djecu u vrtiću Ivane Brlić-Mažuranić u Biogradu na moru. Sveta Luca im je obećala da će ih uvijek pratiti svojim zagovorom i blagoslovom i da će se radovati njihovom rastu i napretku. Zatim se oprostila od njih i nastavila svoj put, ostavljajući za sobom trag svjetlosti i radosti.

Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić sudjelovao na Božićnom sajmu

Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić sudjelovao na Božićnom sajmu u  Gradskom parku, 02. i 09.12.2023." Na istom mjestu smo i 16.12.2023. Dođite...

 

Mjesec hrvatske knjige

Mjesec hrvatske knjige, suradnja vrtića i Gradske knjižnice

 

Dan sjećanja na Škabrnju i Vukovar

Ovako su odgojiteljice s djecom Dječjeg vrtića Ivana Brlić Mažuranić, Biograd na Moru obilježile Dan sjećanja na Škabrnju i Vukovar...od jaslica do predškolaca!

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Telefon:
023/383-305

Image

Telefon:
023/383-305