PRIOPĆENJE POVODOM NAJAVLJENOG ŠTRAJKA

PRIOPĆENJE POVODOM NAJAVLJENOG ŠTRAJKA

Poštovani roditelji,

Unatoč najavljenom štrajku koji započinje 13. svibnja 2024. godine u 7,00 sati, Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić, Biograd na Moru neće zatvoriti svoja vrata!

Naprotiv, matični vrtić i oba područna vrtića biti će otvoreni za svu djecu, osim kratkog poslijepodnevnog programa predškole (koji je ionako ispunio svoju zakonsku satnicu) te će roditelji biti pravovremeno obaviješteni o nastavku programa.

Naš Vrtić ima dovoljno djelatnika koji ne sudjeluju u štrajku zbog čega će sva djeca za vrijeme štrajka dobiti svu potrebnu skrb i brigu, prehranu i higijenu. U skoro svim skupinama odgojitelji koji ne sudjeluju u štrajku moći će se preraspodijeliti na način da se odgojno obrazovni rad provodi kao i dosad, dok će se u onim skupinama u kojima su odgojitelji u štrajku osigurat čuvanje i skrb djece bez provođenja odgojno - obrazovnog rada, te za to molimo roditelje za razumijevanje.

Još jedanput naglašavamo kako su nam djeca na prvom mjestu te smo poduzeli sve potrebne mjere kako štrajk ne bi išao na njihovu štetu.

Hvala na razumijevanju!

Uprava Vrtića

Pratite nas na društvenim mrežama

Telefon:
023/383-305

Image

Telefon:
023/383-305