Novosti

Who invested in Children

Pod nazivom "Who invested in Children", odnosno onaj koji ulaže u djecu, projekt je koji je nedavno pokrenut u gradu Biogradu, a već ovih dana dao je i prve pozitivne rezultate. Pokazalo se naime da za potrebe djece, a posebno onih najmlađih mnogi imaju razumijevanja i volje pomoći, odnosno sudjelovati u realizaciji samih projekata poput ovoga o kome danas pišemo.

Riječ je, kako nam je kazala Esma Brzić ravnateljica vrića, o već spomenutom projektu "Who invested in Children", koji je osmišljen u samom Dječjem vrtiću "Biograd", a u sklopu koga se sponzorima, odnosno sudionicima projekta vrtić odužuje na način da im dodjeljuje titulu "Who invested in Children", a kao zahvalnost za prepoznavanje važnosti ulaganja u djecu. Tako je primjerice u sklopu ovog projekta poslana ponuda dobavljačima ove predškolske ustanove da se uključe i sponzoriraju kupnju 10-ak foto aparata za potrebe vrtića, odnosno za praćenje i dokumentiranje dječjih aktivnosti, na koju su se mnogi i odazvali. Tako su među prvima svoje titule onih koji ulažu u djecu "zaradile" biogradske tvrtke Bure-Commerce, Erlić -Commerce, Orcus plus-podružnica Biograd, Castra Zadar, Mesnica "Kod Bude" Biograd, te Croatia osiguranje. Svi oni zaslužili su titulu "Who invested in Children", a koje su im svojim rukama izradili najmlađi Biograđani, polaznici dječjeg vrtića (dakako uz pomoć svojih odgojiteljica) te im svečano uručili kao dar i priznanje. Idejno rješenje "titule"izradila odgojiteljica Božena Belamarić Brčić

Ugodno nas je iznenadio odaziv tvrtki s kojima surađujemo, tim prije što su donacije već stigle, a ne treba posebno naglašavati koliko će nam darovani foto aparati olakšati rad, odnosno osigurati više mogućnosti u radu s djecom i praćenju njihovih mnogobrojnih aktivnosti. Zahvalni smo svim sudionicima projekta, a ideje za neke druge slične projekte već se razrađuju, kazala je Brzić. J.F.

IZVOR: biogradnamoru.hr 

Dječji vrtić u Biogradu na Moru počeo je sa radom 1975. godine pod nazivom: Predškolska radna organizacija Miro i Rudolf Jelenković.

INFO

DJEČJI VRTIĆ "BIOGRAD" BIOGRAD NA MORU

Adresa: Marina Držića 1, Biograd na Moru

Tel / fax: 023/386-128

Tel: 023/383-305

Mob: 099/282-8759

OIB: 60175705264

e-mail: djecji.vrtic.biograd@gmail.com

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA